От  две седмици един  баща търси безследно изчезналите си деца

...
От  две седмици един  баща търси безследно изчезналите си деца
Коментари Харесай

В Италия издирват брат и сестра, осиновени от България СНИМКА

От  две седмици един  татко търси безследно изчезналите си деца Денис и Красимира, на 16 и 17 години. Това са брат и сестра, които преди години фамилията на Вито Мориело осиновява в България. То живее в дребната община Сан Грегорио Маньо до Салерно, област Кампания.

Бащата моли на всички места в обществените мрежи, измежду другари, познати и близки  и към всеки, който има някакви вести за момчето и момичето, да се обади на посочените от него телефони или да алармира в полицията. За финален път Денис и Красимира са видени на 12 юли вечерта, когато напущат дома си без пари и документи. Оттогава повече никой няма новина за тях.

Според в. “Матино ” братът и сестрата са осиновени в Италия преди години. Серия от трудности и проблеми съпровождат съжителството им в фамилията в Италия. Краси даже е изпратена в конструкция за деца с психиатрични проблеми по решение на италиански арбитър. И там обаче момичето среща проблеми, заради което по съдийско решение е поверено на грижите на дядо си и баба си в Италия в очакване на нова конструкция за малолетни, където да бъде призната.

В първия миг при изгубването на двамата с тях била и приятелката на Денис, само че тя се върнала, а той решил да остане със сестра си. Баща им Вито разгласява в профила си във фейсбук зов към щерка си, пишейки, че я обича безпределно и че в никакъв случай не би разрешил на никого да ѝ стори нещо неприятно.

“Знай, че постоянно ще бъдеш обичаната ми щерка и че в сърцето ми постоянно ще има място за теб, както и в дома ни ”, написа Вито Мориело, допълвайки, че е обезпокоен за здравето на момичето. Пред в. “Матино ” споделя, че съгласно него децата му са под въздействието на по-възрастни от тях хора и че евентуално щерка му има връзка с пълновръстен юноша от зоната, където живеят. Бащата допуска, че в изгубването им са забъркани други хора. Според него на 17 юли били видени в рейс, тръгнал от Салерно в 19,30 ч към Сан Грегорио Маньо, написа " 24 часа ". Те слезли дружно с по-голям юноша в Контурси Терме. Оттогава не бил получавал повече сигнали за тях.

Карабинерите търсят двете деца из цяла Италия и не изключват нито една догадка. Притеснени за Денис и Красимира са и жителите на 4000-то градче.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР